Referenser

Om NLC

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Läs mer
Skanska

Skanska ABDaniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

IL-Programmet startade genom att jag fick genomföra Extended DISC analys, seden blev det personliga möten som har gett mig så himla mycket positivt. Resultaten av programmet är bara positivt. vi har haft personliga träffar, mycket bra samtal som ibland kändes som rena käftsmällar, syftet var för att få in mig i rätt tankebana, då man lätt faller tillbaka till gamla inarbetade tankemönster…

Läs mer
Skanska

Skanska ABMarcus Gustafsson, Produktionschef

Jag valde att arbeta med Therese främst för hennes lyhördhet inför mina och mitt teams behov. Dessutom eftersom att hon fokuserade på rätt saker inom de program som utfördes i mitt team. Jag uppskattade samarbetet främst för att vi jobbade fram materialet tillsammans. Therese hade förberett ett första utkast som vi utgick efter, vilket sparade mycket tid i färdigställandet. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABJohan Hammarlund

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABGustav Edstrand, Hälsa och Säkerhetschef

Föreläsningen genomfördes i 3 timmar under en förmiddag. Vi fick ett utbildningsmateriel som var strukturerat och lättöverskådligt, om hur man leder ett företag i dess olika faser. Therése som föreläsare fick oss att vara delaktiga och aktiva. Garanterat somnade ingen trotts att vi hade en trevlig kväll innan föreläsningen. Vi rekommenderar NLC och denna föreläsning starkt. Vi fick en hel del beröm av kursdeltagarna för valet av föreläsningsämne samt för att föreläsaren, Therése, var duktig på att förmedla budskapet. 

Läs mer

Ekonomibyrån AxetBörje Hansson

Linköpings Posten anlitade NLC och Therése, för att träna mig i mitt individuella ledarskap. Detta för att ge mig en bättre förutsättning för att fortsätta utvecklas i min roll samt se och stötta andra i deras roller. Min chef tyckte att detta var ett perfekt verktyg för utveckling, åt mig, då hon själv hade utvecklats genom NLCs skräddarsydda ledarskapsprogram.

Läs mer

Linköpings PostenAlbin Tedenstrand, säljchef

Samarbetet med NLC och Therése började med en Extended DISC profil och föreläsning/WS,  som kördes på hela vår region. Jag fick i samband med den, föreläsningen/WS, stort förtroende för Therése, vilket gjorde att det var enkelt att välja köra IL program när möjligheten kom. Min upplevelse av genomförandet av IL programmet var bra och programmet var anpassat efter mig, som person och de utmaningar som jag hade. Therése gör programmet flexibelt till de förändringar som alltid händer i yrkeslivet såväl som i det privata livet.

Läs mer
Skanska

Skanska ABMikael Tjärnström

Att samarbeta med Therese är inspirerande, kul och väldigt nyttigt. Hon har sådan koll och framförhållning, hon ligger hela tiden steget före en själv och leder en åt rätt håll. Genom att med lyhördhet lyssna– vet hon svaren på min kompass, innan jag själv hunnit fånga den.

Läs mer
Skanska

Skanska ABNils-Erik Lisjö

Ett Stort TACK till dig, Therése och NLC, för allt engagemang, fantastisk coaching, skarpa tips och all erfarenhet och klokhet som du har delat med dig av. Detta för att göra mig och mitt team bättre, smartare och mer framgångsrika!

Läs mer
Skanska

Skanska ABAndreas Hjertzell

Jag skulle säga att det Individuella Ledarskapsprogrammet är bra för alla människor, då vi alla behöver utvecklas för att bli den bästa versionen av oss själva. Jag skulle framförallt rekommendera programmet till de som jobbar med människor och i synnerhet till de med personalansvar. 

Läs mer
Norrköpings-Magazinet

Norrköpings-MagazinetChristian Rygaard, försäljningschef

Varför välja att samarbeta med Therese och NLC? Jo, för att hon med till synes enkla medel fått mig att må bättre som privatperson såväl som i mitt ledarskap.

Läs mer
Skanska

Skanska ABMagnus Tesch, Projektchef

Jag rekommenderar NLC å det varmaste då de arbetar tillsammans med dig/kund som en partner, lägger upp sitt arbete efter ditt/kundens behov och anpassar leveransen på ett respektfullt, flexibelt och modernt sätt.

Läs mer
Skanska

Skanska ABSandra Ulander, IFE Program Ledare

Jag valde att samarbeta tillsammans med NLC, Therése van der Kruit, då jag fick det som ett erbjudande när jag hade det tungt på jobbet. Jag hade varit i kontakt med Therese tidigare i samband med en genomgång av ”Extended DISC ”och tyckte att upplägget med ett individuellt ledarskapsprogram och vidare samarbete med henne, kändes bra.

Läs mer
Skanska

Skanska ABIngvill Kung, produktionschef

Idag har vi ett helt annat ledningsgrupparbete än för ett år sedan och för oss var det verkligen Therése workshop som bidrog till den skillnaden att vi kom igång att arbeta strategiskt och det tillsammans som en grupp.

Läs mer

Mixum ABMagnus Franzén

Jag rekommenderar NLCs Individuella Ledarskapsprogram för att du utvecklas, inte bara som ledare utan även som person. Det”boostar” inte bara din karriär, utan gör även så att man får mer harmoni i privatlivet.

Läs mer
Skanska

SKANSKA Väg och Anläggning MellanSverigeFelicia Dahlin

Jag rekommenderar NLCs individuella ledarskapsprogrammet med ett varmt hjärta då min livskvalitet både på och utanför arbetet ökat något enormt.

Läs mer

KG:s ÄggAnna Frödin

När jag nu genomfört mitt skräddarsydda IL program inser jag vilken enorm stor betydelse det har på mig som ledare och inte allra minst som medmänniska.

Läs mer
Skanska

SKANSKA V&A MellanSverigeRobin Andersson, produktionschef berg & losshållning

Vi är nöjda med att Therése höll i en bra struktur och styrde gruppen genom positiv påverkan, mot vårt mål. Hon peppade, uppmuntrade, lyfte och hjälpte oss att fånga och sammanställa våra tankar. Hon känner vår organisation, vet vad vi behöver, hur vi arbetar och kunde jobba med oss som en del av Skanska.

Läs mer
Skanska

Skanska ABKvinnligt Nätverk

Programmet har givit mig en större grad utav förståelse för mina motivationsfaktorer, styrkor, utmaningar såväl som för andra människor, t.ex. kunder, kollegor och medarbetare.

Läs mer

Swepress MediaRawad Nissan, säljkoordinator

Therése är genuin och betyder väldigt mycket för mig. Jag önskar att alla får möjligheten att gå detta program och dela mina upplevelser.

Läs mer

PLWCamilla Berg, ekonomiansvarig

Vi rekommenderar ”Prenumerera på VAN DER KRUIT” för det har givit oss utveckling både som privatpersoner som företagsledare.

Läs mer
Ulrika & Marietta från Salong Brännpunkt och Hair Crew

Brännpunkt och Hair CrewUlrika & Marietta

Therese har imponerat på mig med hennes enormt breda och djupa kunskap och den fantastiska kvinna hon är! Jag skickar mina varmaste rekommendationer!

Läs mer
Matilda Lidén

MäklarhusetMatilda Lidén, Kontorschef

Med stor värme rekommenderar vi programmet ”Prenumerera på VAN DER KRUIT”.

Läs mer
Optiker Almå

Optiker Almå ABMarie & Tomas Almå

Tack, Therése, för en mycket inspirerande föreläsning ”Människan en hållbar resurs i företaget, genom det individuella ledarskapet”.

Läs mer
Ernst & Young AB

Ernst & Young ABBelinda Karlsson

Jag ger Nordic Leadership Centre mina allra varmaste rekommendationer och jag hoppas att många med mig antar utmaningen att utveckla andra genom sig själv.

Läs mer
Affärsområdeschef Catarina Löfgren

AffärsområdeschefCatarina Löfgren

När jag fick rollen som försäljningschef för Linköpings-Posten/Swepress Media AB år 2013 så sökte jag efter en lämplig ledarskapsutbildning, mitt självklara val – Nordic Leadership Centres skräddarsydda ledarskapsprogram. Det som avgjorde var upplägget, att man arbetar med ledarskap i teori såväl som i praktiken. Under programmets gång har jag tydligt kunnat påvisa att dessa verktyg […]

Läs mer

Linköpings-Posten/Swepress MediaCamilla Samuelsson

I samband med en omfattande omorganisation anlitade vi Nordic Leadership Centre som konsult. Tack vare Therese´s erfarenheter av organisationer i förändring, har hon kunnat coacha både mig som ledare i förändringsprocessen och organisationen i sin helhet. För mig har det inneburit att jag har kunnat behålla fokus på verksamheten och då framförallt försäljning. Samtidigt har […]

Läs mer

Impact Coatings ABTorsten Rosell

Min första kontakt med Therése var när jag tillsammans med mina kollegor gjorde Extended DISC profilanalys. En otroligt inspirerande och lärofylld dag, vilket gav mig en större förståelse för mina medmänniskor! Detta ledde mig in på Nordic Leadership Centres Individuella Ledarskap program, som helt klart är den bästa investeringen jag gjort för mig själv och […]

Läs mer
Hudterapeut Johanna Gustafsson

HudterapeutJohanna Gustafsson

Efter att ha lyssnat på Thereses inspirerande föreläsning är det uppenbart att vi alla medarbetare har både ett ansvar för vår personliga och organisationens utveckling. Genom att jobba med positiva förstärkningar är jag övertygad om att ledarskapet kommer fungera bättre, att medarbetare kommer att må bättre och att resultatet kommer att bli bättre. Jag rekommenderar […]

Läs mer

Assist.nuPer-Ola Post

Som ny i mitt ledarskap anlitade jag Nordic Leadership Centre för att delta i deras skräddarsydda ledarskapsprogram. Jag är otroligt tacksam över hur mycket jag har utvecklats både som person och ledare och detta på väldigt kort tid. Jag är rörd över hur Therése har ledsagat mig på ledarskapets krokiga väg mot målet att kunna […]

Läs mer

Addoc PlastikkirurgiTotte Togö

Mitt team har gjort Extended DISC Profil analys och genomfört en halvdag workshop tillsammans med Therése. Förutom att det var en väldigt trevlig eftermiddag med många skratt så har det ökat teamets självinsikt om sin egna profil och varandras profiler, detta har skapat en bättre stämning i salongen. Syftet med analysen var att öka förståelsen […]

Läs mer

C2Camilla Rolandsson

Idag har vi tagit oss till nästa steg och har kontroll på vår verksamhet med ett stort fokus på att ha balans i mjuka och hårda värden. Vi ser fram emot en spännande framtid och vi rekommenderar Therése till samtliga företag som vill utvecklas.

Läs mer
Henrik Rapps Glas

Henrik Rapps GlasAnki & Henrik Rapp

DISC-analysen har varit ett fantastiskt verktyg för mig och oss som team, då den ökat förståelsen för att vi är olika och hur vi på bästa sätt kan kommunicera utifrån det. Vidare har detta lett till motivation, engagemang, ökad försäljning och en bättre sammanhållning i gruppen.

Läs mer
Hudvis AB

Hudvis ABHelene Nyqvist Widén

To the top
sv_SESvenska