Referenser

Om NLC

Jag rekommenderar NLC å det varmaste då de arbetar tillsammans med dig/kund som en partner, lägger upp sitt arbete efter ditt/kundens behov och anpassar leveransen på ett respektfullt, flexibelt och modernt sätt.

Läs mer
Skanska

Skanska ABSandra Ulander, IFE Program Ledare

Jag valde att samarbeta tillsammans med NLC, Therése van der Kruit, då jag fick det som ett erbjudande när jag hade det tungt på jobbet. Jag hade varit i kontakt med Therese tidigare i samband med en genomgång av ”Extended DISC ”och tyckte att upplägget med ett individuellt ledarskapsprogram och vidare samarbete med henne, kändes bra.

Läs mer
Skanska

Skanska ABIngvill Kung, produktionschef

Idag har vi ett helt annat ledningsgrupparbete än för ett år sedan och för oss var det verkligen Therése workshop som bidrog till den skillnaden att vi kom igång att arbeta strategiskt och det tillsammans som en grupp.

Läs mer

Mixum ABMagnus Franzén

Jag rekommenderar NLCs Individuella Ledarskapsprogram för att du utvecklas, inte bara som ledare utan även som person. Det”boostar” inte bara din karriär, utan gör även så att man får mer harmoni i privatlivet.

Läs mer
Skanska

SKANSKA Väg och Anläggning MellanSverigeFelicia Dahlin

Jag rekommenderar NLCs individuella ledarskapsprogrammet med ett varmt hjärta då min livskvalitet både på och utanför arbetet ökat något enormt.

Läs mer

KG:s ÄggAnna Frödin

När jag nu genomfört mitt skräddarsydda IL program inser jag vilken enorm stor betydelse det har på mig som ledare och inte allra minst som medmänniska.

Läs mer
Skanska

SKANSKA V&A MellanSverigeRobin Andersson, produktionschef berg & losshållning

Vi är nöjda med att Therése höll i en bra struktur och styrde gruppen genom positiv påverkan, mot vårt mål. Hon peppade, uppmuntrade, lyfte och hjälpte oss att fånga och sammanställa våra tankar. Hon känner vår organisation, vet vad vi behöver, hur vi arbetar och kunde jobba med oss som en del av Skanska.

Läs mer
Skanska

Skanska ABKvinnligt Nätverk

Programmet har givit mig en större grad utav förståelse för mina motivationsfaktorer, styrkor, utmaningar såväl som för andra människor, t.ex. kunder, kollegor och medarbetare.

Läs mer

Swepress MediaRawad Nissan, säljkoordinator

Therése är genuin och betyder väldigt mycket för mig. Jag önskar att alla får möjligheten att gå detta program och dela mina upplevelser.

Läs mer

PLWCamilla Berg, ekonomiansvarig

Vi rekommenderar ”Prenumerera på VAN DER KRUIT” för det har givit oss utveckling både som privatpersoner som företagsledare.

Läs mer
Ulrika & Marietta från Salong Brännpunkt och Hair Crew

Brännpunkt och Hair CrewUlrika & Marietta

Therese Van Der Kruit har imponerat på mig med hennes enormt breda och djupa kunskap och den fantastiska kvinna hon är! Jag skickar mina varmaste rekommendationer!

Läs mer
Matilda Lidén

MäklarhusetMatilda Lidén, Kontorschef

Med stor värme rekommenderar vi programmet ”Prenumerera på VAN DER KRUIT”.

Läs mer
Optiker Almå

Optiker Almå ABMarie & Tomas Almå

Tack, Therése, för en mycket inspirerande föreläsning ”Människan en hållbar resurs i företaget, genom det individuella ledarskapet”.

Läs mer
Ernst & Young AB

Ernst & Young ABBelinda Karlsson

Jag ger Nordic Leadership Centre mina allra varmaste rekommendationer och jag hoppas att många med mig antar utmaningen att utveckla andra genom sig själv.

Läs mer
Affärsområdeschef Catarina Löfgren

AffärsområdeschefCatarina Löfgren

När jag fick rollen som försäljningschef för Linköpings-Posten/Swepress Media AB år 2013 så sökte jag efter en lämplig ledarskapsutbildning, mitt självklara val – Nordic Leadership Centres skräddarsydda ledarskapsprogram. Det som avgjorde var upplägget, att man arbetar med ledarskap i teori såväl som i praktiken. Under programmets gång har jag tydligt kunnat påvisa att dessa verktyg […]

Läs mer

Linköpings-Posten/Swepress MediaCamilla Samuelsson

I samband med en omfattande omorganisation anlitade vi Nordic Leadership Centre som konsult. Tack vare Therese´s erfarenheter av organisationer i förändring, har hon kunnat coacha både mig som ledare i förändringsprocessen och organisationen i sin helhet. För mig har det inneburit att jag har kunnat behålla fokus på verksamheten och då framförallt försäljning. Samtidigt har […]

Läs mer

Impact Coatings ABTorsten Rosell

Min första kontakt med Therése van der Kruit var när jag tillsammans med mina kollegor gjorde Extended DISC profilanalys. En otroligt inspirerande och lärofylld dag, vilket gav mig en större förståelse för mina medmänniskor! Detta ledde mig in på Nordic Leadership Centres Individuella Ledarskap program, som helt klart är den bästa investeringen jag gjort för […]

Läs mer
Hudterapeut Johanna Gustafsson

HudterapeutJohanna Gustafsson

Efter att ha lyssnat på Thereses inspirerande föreläsning är det uppenbart att vi alla medarbetare har både ett ansvar för vår personliga och organisationens utveckling. Genom att jobba med positiva förstärkningar är jag övertygad om att ledarskapet kommer fungera bättre, att medarbetare kommer att må bättre och att resultatet kommer att bli bättre. Jag rekommenderar […]

Läs mer

Assist.nuPer-Ola Post

Som ny i mitt ledarskap anlitade jag Nordic Leadership Centre för att delta i deras skräddarsydda ledarskapsprogram. Jag är otroligt tacksam över hur mycket jag har utvecklats både som person och ledare och detta på väldigt kort tid. Jag är rörd över hur Therése van der Kruit har ledsagat mig på ledarskapets krokiga väg mot […]

Läs mer

Addoc PlastikkirurgiTotte Togö

Mitt team har gjort Extended DISC Profil analys och genomfört en halvdag workshop tillsammans med Therése van der Kruit. Förutom att det var en väldigt trevlig eftermiddag med många skratt så har det ökat teamets självinsikt om sin egna profil och varandras profiler, detta har skapat en bättre stämning i salongen. Syftet med analysen var […]

Läs mer

C2Camilla Rolandsson

Idag har vi tagit oss till nästa steg och har kontroll på vår verksamhet med ett stort fokus på att ha balans i mjuka och hårda värden. Vi ser fram emot en spännande framtid och vi rekommenderar Therése till samtliga företag som vill utvecklas.

Läs mer
Henrik Rapps Glas

Henrik Rapps GlasAnki & Henrik Rapp

DISC-analysen har varit ett fantastiskt verktyg för mig och oss som team, då den ökat förståelsen för att vi är olika och hur vi på bästa sätt kan kommunicera utifrån det. Vidare har detta lett till motivation, engagemang, ökad försäljning och en bättre sammanhållning i gruppen.

Läs mer
Hudvis AB

Hudvis ABHelene Nyqvist Widén

To the top