DANIEL ISGREN, PROJEKTCHEF V&A DISTRIKT UPPSALA/GÄVLEBORG säger

Mitt samarbete med NLC startade genom att min dåvarande chef tog initiativet. Detta efter att han själv hade jobbat med Therése, som ledarskapscoach. Jag hade en vilja att utveckla och utmana mig och mitt ledarskap.

Samarbetet inleddes med ett möte där NLC presenterade sitt upplägg på samarbete och genomförande av program. Därefter bokades ett möte mellan mig, min chef och coachen, Therése, där förväntningar och mål sattes upp.

Genomförandet av utbildningen varvades mellan fysiska möten och Skype, mellan träffarna så jobbade jag med uppgifter och egen träning. Resultatet kom så fort jag började träna och tänka utveckling självmant. Jag såg fram emot träffarna och med god motivation tränade jag mycket mellan träffarna. Jag insåg snabbt att det är bara jag som kan skapa denna förändring, ingen kan göra det åt mig. NLC gav mig verktygen, jag fick stå för tränandet som ledde till utveckling…

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!