GUSTAV EDSTRAND, HÄLSA OCH SÄKERHETSCHEF säger

Jag kom i kontakt med Nordic Leadership Centre via min arbetsgivare som fastnade för NLCs skräddarsydda program. NLCs skräddarsydda utvecklingsprogram valdes för att mitt team skulle få bästa möjliga förutsättningar att leverera goda resultat i vårt uppdrag: att som förändringsledare verka för bolagets säkerhetskultur, med grund i värderingar och beteenden.

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt.

NLC programmen har för mig som individ inneburit att jag har blivit tryggare i mig själv och i mitt ledarskap, där jag har mod att gå i den riktning jag är övertygad om är rätt. Det vill säga att jag litar på min intuition och magkänsla.

Therése och NLCs leverans har en hög grad av professionalism och tillit. Detta tillsammans med en leverans helt kopplad till vårt behov, gör att jag varmt rekommenderar NLCs skräddarsydda program med Therése som samarbetspartner.

NLC Program:

  • Individuellt Ledarskapsprogram
  • Lagutveckling
  • Skräddarsytt ledarskapsprogram i grupp