BÖRJE HANSSON säger.

Vi anlitade NLC eftersom vi är en grupp redovisningsbyråer som varje år samlas på en utbildningskonferens. Totalt 85 st redovisningskonsulter. Vårt önskemål till Therése och NLC var att hon skulle ”väcka” oss som rådgivare. Detta för att visa hur viktigt det är att företagen organiserar verksamheten för att bli så lönsamma som möjligt.

Samarbetet inledes med att vi tillsammans diskuterade ett kundföretag där organisationen inte hängde med i den tillväxt företaget hade, varvid lönsamheten sjönk i stället för att bli bättre. Efter det kom vi överens om att NLCs föreläsning ”Ledarskap för ekonomisk vinning” skulle genomföras på vår konferens.

Föreläsningen genomfördes i 3 timmar under en förmiddag. Vi fick ett utbildningsmateriel som var strukturerat och lättöverskådligt, om hur man leder ett företag i dess olika faser. Therése som föreläsare fick oss att vara delaktiga och aktiva. Garanterat somnade ingen trotts att vi hade en trevlig kväll innan föreläsningen.

Vi rekommenderar NLC och denna föreläsning starkt. Vi fick en hel del beröm av kursdeltagarna för valet av föreläsningsämne samt för att föreläsaren, Therése, var duktig på att förmedla budskapet.