CHRISTIAN RYGAARD, FÖRSÄLJNINGSCHEF säger

Jag valde att arbeta tillsammans med NLC, Therése då jag blev starkt rekommenderad av min chef samt kollega att gå det Individuella Ledarskapsprogrammet. Jag ville utvecklas i min tjänst som säljare och säljcoach med målsättningen att förbättra försäljningsresultatet för mig och mina kollegor.

Programmet överträffade mina förväntningar då det verkligen var individanpassat och utvecklingen utgick från mig som person och min personlighet. Mina minst sagt tuffa men givande möten med Therése varvades med ”läxor” jag skulle utföra mellan våra träffar. Det upplägget passade mig väldigt bra och gav tydliga resultat både för mig och verksamheten jag coachade. Jag har fått lära mig om olika personlighetstyper vilket har givit mig stor insikt och förståelse om hur andra fungerar och på vilket sätt man bemöter dessa personligheter. Jag har fått mycket bättre koll på mig själv och mina motivationsfaktorer och lärt mig hantera utmaningar på ett helt annat sätt både i jobbet och privat.

Upplägget på programmet var otroligt professionell, tydlig, målinriktad och samtidigt varmt och förstående och Therése kombinerar dessa egenskaper på ett tryggt sätt. En av Therese stora egenskaper är att hon ”ser rakt igenom dig” och att hon använder sig av det för att du ska utvecklas som person och ledare.

Jag skulle säga att det här programmet är bra för alla människor, då vi alla behöver utvecklas för att bli den bästa versionen av oss själva. Jag skulle framförallt rekommendera programmet till de som jobbar med människor och i synnerhet till de med personalansvar.