CARINA NEUMAN säger.

”IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Therese är så duktig på att plocka fram dig själv, få dig att öppna upp samt pusha och stödja dig i alla lägen. Jag fick många bra verktyg under resans gång som t ex böcker, videoklipp samt så klart alla bra 121 samtal.

Vad jag har fått med mig är en stor portion insikt i vad jag behöver träna på om mig själv. Jag fick t ex jobba på att tänka mer på mig själv såsom inre läkning, lägga det ”gamla” bakom mig och prioritera att ta hand om mig själv. Detta genom att köra mina älskade gympapass där jag både ger och får glädje, vara ute i naturen och bara håva in massor med negativ joner som ger positiv energi och är gynnande för hälsan. Jag fick även förståelse i vikten att pausa lite och köra ”mindfullness” – på mitt sätt.

Jag har blivit mer säker på mig själv och när jag är trygg i mig själv kan jag sprida glädjen jag har inom mig.  Jag är numera mera i min ”bubbla” och släpper inte lika lätt in de som påverkar mig negativt.

Även om jag då och då halkar tillbaka ett steg så tänker jag på Therése och andas in och går in i mig själv en kort sekund. Detta gör att jag kan hantera aktuell situation på ett bättre sätt.

Även om jag inte har gått någon ledarskapsutbildning innan NLC IL-program rekommenderar jag detta program och Therése. Hon plockar verkligen fram guldkornen inom dig, får dig att lära känna dig själv, på djupet, samt att komma ut ur programmet som en mer balanserad och eftertänksam person. Tusen tack för att jag har fått vara med på vår ledningsgrupputvecklingsresa, nu jobbar vi vidare på att sammansvetsa vårt lag med dessa nya verktyg och insikter.

Jag är bra som jag är”