Lag/Teamutveckling

Program
Lagutveckling

Nordic Leadership Centres anpassade program för lagutveckling

Hur får du som företagare dina medarbetare att jobba tillsammans som ett väloljat maskineri? Nordic Leadership Centres lagutvecklingsprogram kan hjälpa er en bra bit på vägen genom att ge alla organisationens medlemmar de insikter som krävs för att strömlinjeforma och effektivisera arbetet.

Programmet baserar sig på vedertagen forskning inom person- och gruppsykologi. Alla företagets medlemmar kommer att få göra djupgående och personliga tester för att ta reda på precis vad de har för styrkor och vad de kan bidra med i det lagarbete som ditt företag utgör. Givetvis kommer vi även ta upp det områden där det kan behövas förbättringar. Alla programdeltagare kommer få sina egna personliga utvecklingsplaner med konkreta metoder och mål för att bli ännu bättre på viktiga egenskaper inom lagarbete; såsom tillit, kommunikation och samarbetsvillighet.

Nordic Leadership Centres lagutvecklingsprogram är utformat för att vara smidigt och lättförståeligt. Vi kommer även se till att guida er genom den förändringsprocess det innebär att våga göra en förändring av både er själva och synen på era kolleger. Genom våra övningar, workshops och utvecklingsplaner kommer ni ha alla de bästa möjligheterna för långsiktig förändring. När ni kommer ut på andra sidan vågar vi lova er att ni kommer vara både mer motiverade, samspelta och lyhörda för varandra som medlemmar i en harmonisk organisation där alla drar åt samma håll.

Kontakt

Låter som något för er?

To the top