Therése Johansson

Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese Johansson är en född ledare och har ett naturligt ledarskap som imponerar på alla som korsar hennes väg. Hon har en stark intuition och vågar lita på sin magkänsla när hon tar viktiga beslut. Hon är inte rädd för att gå utanför ramarna och tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar och strategier som leder till framgång.

Hennes styrkor är strategiskt tänkande, målmedvetenhet och logiskt tänkande, som hon använder för att utveckla företag med dess kulturer samt organisationen hon arbetar med. Hennes övertygelse är att människan står i centrum för all utveckling och genom detta strävar hon efter att skapa en hållbar och hälsosam arbetsmiljö där medarbetarna kan blomstra och utvecklas för då blomstrar företaget med dess kunder.

Therese brinner för ledarskapsämnet och har en passion för att coacha och träna sig själv, såväl som andra i att bli bättre ledare. Hon har arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher sedan 2012 och har hjälpt många företag att utveckla sitt ledarskap och företagskultur.

Innan hon började arbeta som konsult hade Therese en framgångsrik karriär inom IT-sektorn och var verksam i internationella och komplexa organisationsutvecklingsprojekt, i över 10 år. Denna erfarenhet har gett henne en bred och djup förståelse för företagsverksamhet och ledarskap.

För Therese är varje ny dag på jobbet en fantastisk möjlighet att skapa fler friska och hållbara företag läs CSR, Ekonomi, Miljö och Socialt ansvar – utveckla människan genom ökad förståelse med ledarskap i centrum. Hennes engagemang och övertygelse i det naturliga ledarskapet gör henne till en unik ledare och en inspiration för andra att följa efter.

Kontaktuppgifter

therese@nordicleader.se
+46 73-394 13 74

sv_SESwedish