Signe Post

Konsult inom grafisk design

Låt mig presentera Signe, den kreativa, färgstarka och analytiska kraften som tar ditt företag till nästa nivå genom hennes specialitet – branding av varumärke. Hennes passion för grafisk design känner inga gränser, oavsett om det handlar om att skapa fantastiska webbplatser, iögonfallande varumärken eller vackra marknadsföringsmaterial, så kommer hon att ge liv åt ditt varumärke.

Signe är en naturlig problemlösare som alltid observerar och kommer med relevanta lösningar som driver ditt företag framåt. Med sin exceptionella förmåga att lyssna förstår hon dina behov och levererar innovativa och strukturerade lösningar som överträffar dina förväntningar. Ingen utmaning är för stor för Signe, och hon tänker alltid utanför boxen, både i sitt personliga och professionella liv.

När Signe anslöt sig till NLC-teamet tog hon med sig en ny energi av förvandling för allt inom hennes expertområde, från den grafiska profilen till illustrationer och dokumentation. Hennes motto är att se till att allt är i linje med NLC:s varumärke och uttryck, skapande en sammanhängande och igenkännbar bild. Hon älskar att hjälpa företag att bygga varumärken från grunden, inklusive att designa logotyper, skapa grafiska profiler och utveckla fantastiska webbplatser. Skapa fint och enhetligt dokumentationsmaterial med rätt layout och typsnitt är något som är uppskattat av NLC med dess kunder.

Signes favoritsak att skapa är illustrationer och fysiska trycksaker som människor kan hålla i sina händer. Låt Signe släppa lös sin kreativitet och expertis, och se ditt företag stiga till nya höjder.

Kontaktuppgifter

signe@nordicleader.se

sv_SESwedish