Samarbeten

NLC

Positiva Vibbar är en organisation med affärsutvecklare och coacher som hjälper företag att komma ur sin komfortzon för att snabbare se nya lösningar. Produktifiering av företagens tjänster och produkter är vår specialitet. Vi samarbetar med NLC inom optimering av försäljning och marknadsföring med bland annat automatiseringar och kostnadsbesparingar.

E-post:jimmy@positivavibbar.se
Hemsida:https://www.positivavibbar.se

Positiva vibbar

Vi anpassar tjänsterna efter K Nordic Leadership Centre’s behov. Josefin Wahlman sköter den dagliga redovisningen med resultatuppföljning och analyser månadsvis samt bokslut och deklaration. Börje Hansson, som samarbetat med Therése i många år, är styrelse suppleant och supportrar i företagsutveckling, skatteplanering och företagsupplägg.

Hemsida:https://www.axet.se/

Ekonomibyrån Axet

Lise & Co startades 1987 av Elisabeth Skarbövik. Vi samarbetar med K Nordic Leadership Centre inom Extended DISC verktyget, både som Extended DISC leverantör och vid behov, som underkonsult. Vi arbetar med Extended DISC analyser och profilgenomgångar, samt att vi utbildar handledare. Vi brinner för att skapa välsmord kommunikation mellan människor.

Telefon:0762-22 66 78
E-post:info@lise.se
Hemsida:https://www.lise.se/
Lise & Co

Lise & Co ABDisc analysis on the edge!

Skyhook arbetar med Nordic Leadership Centres grafiska profil, formgivning,  copywriting och hemsida.

Telefon:076–085 49 96
E-post:kontakt@skyhook.se
Hemsida:https://skyhook.se

Skyhook DesignkollektivHeaven seems closer now

To the top