Samarbeten

Skyhook DesignkollektivHeaven seems closer now

Skyhook skapade Nordic Leadership Centres grafiska profil från grunden samt utvecklade och formgav denna hemsida. Nu ansvarar Skyhook för marknadsföring, sociala medier, grafisk formgivning, hemsida och nyhetsbrev.

Telefon:076–085 49 96
E-post:kontakt@skyhook.se
Hemsida:skyhook.se

Positiva vibbar

Positiva Vibbar är en organisation med affärsutvecklare och coacher som hjälper företag att komma ur sin komfortzon för att snabbare se nya lösningar. Produktifiering av företagens tjänster och produkter är vår specialitet.

Vi samarbetar med NLC inom optimering av försäljning och marknadsföring med bland annat automatiseringar och kostnadsbesparingar.

E-post:jimmy@positivavibbar.se
Hemsida:positivavibbar.se

Ekonomibyrån Axet

Vi anpassar tjänsterna efter K Nordic Leadership Centre’s behov. Josefin Wahlman sköter den dagliga redovisningen med resultatuppföljning och analyser månadsvis samt bokslut och deklaration. Börje Hansson, som samarbetat med Therése i många år, är styrelse suppleant och supportrar i företagsutveckling, skatteplanering och företagsupplägg.

Hemsida:axet.se
Lise & Co

Lise & Co ABDisc analysis on the edge!

Lise & Co startades 1987 av Elisabeth Skarbövik. Vi samarbetar med K Nordic Leadership Centre inom Extended DISC verktyget, både som Extended DISC leverantör och vid behov, som underkonsult. Vi arbetar med Extended DISC analyser och profilgenomgångar, samt att vi utbildar handledare. Vi brinner för att skapa välsmord kommunikation mellan människor.

Telefon:0762-22 66 78
E-post:info@lise.se
Hemsida:www.lise.se

TOPP