Samarbeten

Skyhook DesignkollektivHeaven seems closer now

Skyhook skapade Nordic Leadership Centres grafiska profil från grunden samt utvecklade och formgav denna hemsida. Nu ansvarar Skyhook för marknadsföring, sociala medier, grafisk formgivning, hemsida och nyhetsbrev.

Telefon:076–085 49 96
E-post:kontakt@skyhook.se
Hemsida:skyhook.se

Ekonomibyrån Axet

Vi anpassar tjänsterna efter K Nordic Leadership Centre’s behov. Josefin Wahlman sköter den dagliga redovisningen med resultatuppföljning och analyser månadsvis samt bokslut och deklaration. Börje Hansson, som samarbetat med Therése i många år, är styrelse suppleant och supportrar i företagsutveckling, skatteplanering och företagsupplägg.

Hemsida:axet.se
Lise & Co

Lise & Co ABDisc analysis on the edge!

Lise & Co startades 1987 av Elisabeth Skarbövik. Vi samarbetar med K Nordic Leadership Centre inom Extended DISC verktyget, både som Extended DISC leverantör och vid behov, som underkonsult. Vi arbetar med Extended DISC analyser och profilgenomgångar, samt att vi utbildar handledare. Vi brinner för att skapa välsmord kommunikation mellan människor.

Telefon:0762-22 66 78
E-post:info@lise.se
Hemsida:www.lise.se

Leideborg EquestrianEducation & Competition

Alexzandra Leideborg är styrelseledamot i K Nordic Leadership Centre. Alexzandra är utbildad civilekonom med bakgrund bl.a som CFO på en nordisk koncern. Idag arbetar hon i ett konsultbolag samt driver bolaget, Leideborg Equestrian, där hon som licensierad C-tränare tränar ryttare, hästar och tävlar sina egna hästar aktivt.

Alexzandra är vald som ledamot i K Nordic Leadership Centre med fokus att skapa ett produktivt styrelsearbete samt ta ägandeskap utav sitt uppdrag genom att uppmuntra till K Nordic Leaership Centre’s tillväxt.

Telefon:070-388 51 45
E-post:alexzandra.leideborg@nordicleader.se
Hemsida:www.leideborg.n.nu/

TOPP