Samarbeten

Skyhook DesignkollektivHeaven seems closer now

Skyhook skapade Nordic Leadership Centres grafiska profil från grunden samt utvecklade och formgav denna hemsida. Nu ansvarar Skyhook för marknadsföring, sociala medier, grafisk formgivning, hemsida och nyhetsbrev.

Telefon:076–085 49 96
E-post:kontakt@skyhook.se
Hemsida:skyhook.se
Lise & Co

Lise & Co ABDisc analysis on the edge!

Lise & Co startades 1987 av Elisabeth Skarbövik. Vi samarbetar med K Nordic Leadership Centre inom Extended DISC verktyget, både som Extended DISC leverantör och vid behov, som underkonsult. Vi arbetar med Extended DISC analyser och profilgenomgångar, samt att vi utbildar handledare. Vi brinner för att skapa välsmord kommunikation mellan människor.

Telefon:0762-22 66 78
E-post:info@lise.se
Hemsida:www.lise.se

Leideborg EquestrianEducation & Competition

Jag heter Alexzandra Leideborg, jag är civilekonom med bakgrund bl.a som CFO på en nordisk koncern. Idag arbetar jag i ett konsultbolag som ekonomikonsult såväl som hos Nordic Leadership Centre som ekonomiansvarig. Utöver detta driver jag mitt egna företag Leideborg Equestrian där jag som licensierad C-tränare tränar ryttare, hästar och tävlar mina egna hästar aktivt.

Mitt uppdrag hos Nordic Leadership Centre innebär att jag ansvarar för ekonomifunktionen samt stöttar VD:n i styrelsearbete, företagsutveckling och de övriga delar som berörs av ekonomin.

Telefon:070-388 51 45
E-post:alexzandra.leideborg@nordicleader.se
Hemsida:www.leideborg.n.nu/

GlobAl Market SolutionsYour vision is our future

GlobAl Market Solutions har fokus på försäljning och som koordinator inom administration. GlobAl Market Solutions är den operativa länken ut på marknaden genom att hjälpa små och mellanstora företag som en extra resurs vid expandering eller omorganisation.

Anne Westin arbetar inom sälj för Nordic Leadership Centre samt utför diverse uppgifter och förberedelser för uppdrag som Nordic Leadership Centre levererar inom ledarskap och organisationsutveckling.

Vi brinner för att hjälpa Nordic Leadership Centre att skapa mervärde och tillväxt inom företagande.

Telefon:070-300 41 41
E-post:anne.westin@nordicleader.se
Hemsida:www.globmarketsol.se

TOPP