SKANSKA V&A MellanSverige

Robin Andersson, produktionschef berg & losshållning

SKANSKA V&A MellanSverige, Berg, valde att investera i NLC -Individuella Ledarskapsprogrammet, åt Robin Andersson.

När jag kom i kontakt med Therese på NLC måste jag erkänna att jag var lite skeptisk, vad skulle jag åstadkomma med ett individuellt ledarskapsprogram?

När jag nu genomfört mitt skräddarsydda IL program inser jag vilken enorm stor betydelse det har på mig som ledare och inte allra minst som medmänniska.

Det är verkligen en ära att samarbeta med Therese inom ledarskapsutveckling.

Skanska

Fler referenser

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Läs mer
Skanska

Skanska ABDaniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

IL-Programmet startade genom att jag fick genomföra Extended DISC analys, seden blev det personliga möten som har gett mig så himla mycket positivt. Resultaten av programmet är bara positivt. vi har haft personliga träffar, mycket bra samtal som ibland kändes som rena käftsmällar, syftet var för att få in mig i rätt tankebana, då man lätt faller tillbaka till gamla inarbetade tankemönster…

Läs mer
Skanska

Skanska ABMarcus Gustafsson, Produktionschef

To the top