SKANSKA V&A MellanSverige

Robin Andersson, produktionschef berg & losshållning

SKANSKA V&A MellanSverige, Berg, valde att investera i NLC -Individuella Ledarskapsprogrammet, åt Robin Andersson.

När jag kom i kontakt med Therese på NLC måste jag erkänna att jag var lite skeptisk, vad skulle jag åstadkomma med ett individuellt ledarskapsprogram?

När jag nu genomfört mitt skräddarsydda IL program inser jag vilken enorm stor betydelse det har på mig som ledare och inte allra minst som medmänniska.

Det är verkligen en ära att samarbeta med Therese inom ledarskapsutveckling.

Skanska

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska