SKANSKA V&A MellanSverige

Robin Andersson, produktionschef berg & losshållning

SKANSKA V&A MellanSverige, Berg, valde att investera i NLC -Individuella Ledarskapsprogrammet, åt Robin Andersson.

När jag kom i kontakt med Therese på NLC måste jag erkänna att jag var lite skeptisk, vad skulle jag åstadkomma med ett individuellt ledarskapsprogram?

När jag nu genomfört mitt skräddarsydda IL program inser jag vilken enorm stor betydelse det har på mig som ledare och inte allra minst som medmänniska.

Det är verkligen en ära att samarbeta med Therese inom ledarskapsutveckling.

Skanska

Fler referenser

Jag rekommenderar NLC å det varmaste då de arbetar tillsammans med dig/kund som en partner, lägger upp sitt arbete efter ditt/kundens behov och anpassar leveransen på ett respektfullt, flexibelt och modernt sätt.

Läs mer
Skanska

Skanska ABSandra Ulander, IFE Program Ledare

Jag valde att samarbeta tillsammans med NLC, Therése van der Kruit, då jag fick det som ett erbjudande när jag hade det tungt på jobbet. Jag hade varit i kontakt med Therese tidigare i samband med en genomgång av ”Extended DISC ”och tyckte att upplägget med ett individuellt ledarskapsprogram och vidare samarbete med henne, kändes bra.

Läs mer
Skanska

Skanska ABIngvill Kung, produktionschef

Idag har vi ett helt annat ledningsgrupparbete än för ett år sedan och för oss var det verkligen Therése workshop som bidrog till den skillnaden att vi kom igång att arbeta strategiskt och det tillsammans som en grupp.

Läs mer

Mixum ABMagnus Franzén

To the top