Skanska AB

Gustav Edstrand, Hälsa och Säkerhetschef

Jag kom i kontakt med Nordic Leadership Centre via min arbetsgivare som fastnade för NLCs skräddarsydda program. NLCs skräddarsydda utvecklingsprogram valdes för att mitt team skulle få bästa möjliga förutsättningar att leverera goda resultat i vårt uppdrag: att som förändringsledare verka för bolagets säkerhetskultur, med grund i värderingar och beteenden.

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt.

NLC programmen har för mig som individ inneburit att jag har blivit tryggare i mig själv och i mitt ledarskap, där jag har mod att gå i den riktning jag är övertygad om är rätt. Det vill säga att jag litar på min intuition och magkänsla.

Therése och NLCs leverans har en hög grad av professionalism och tillit. Detta tillsammans med en leverans helt kopplad till vårt behov, gör att jag varmt rekommenderar NLCs skräddarsydda program med Therése som samarbetspartner.

NLC Program:

  • Individuellt Ledarskapsprogram
  • Lagutveckling
  • Skräddarsytt ledarskapsprogram i grupp
Skanska

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska