Skanska AB

Mikael Tjärnström

Samarbetet med NLC och Therése började med en Extended DISC profil och föreläsning/WS, som kördes på hela vår region. Jag fick i samband med föreläsningen/WS stort förtroende för Therése, vilket gjorde att det var enkelt att välja köra IL program när möjligheten kom.

Min upplevelse av genomförandet av IL programmet var bra och programmet var anpassat efter mig, som person och de utmaningar som jag hade. Therése gör programmet flexibelt till de förändringar som alltid händer i yrkeslivet såväl som i det privata livet.

Samarbetet med Therése och NLC var mycket bra. Therése kände snart mig bättre än jag själv gjorde. Hon var alltid analytisk, professionell och tydlig, med återkoppling och förväntningar på utveckling och resultat. Vi har fortsatt vårt samarbete genom att tränas vidare inom verksamhet och lagledarskap, de åren vi haft tillsammans.

De resultat som ledarskapsprogrammen genererat är till stor betydelse för mig som person. Jag har utvecklats som ledare och det har förhoppningsvis haft betydelse även för personer i min omgivning. Vår arbetsgrupp har vuxit och vi har tillsammans vänt siffrorna från rött till svart. Vi tror på och ser fram emot en ljus framtid. Det är definitivt av värde för min arbetsgivare att investera i NLC programmen, med Therese som konsult, för att min arbetsmotivation har ökat och det smittar av sig.

Genom ovanstående referat, ger jag mina varmaste rekommendationer till NLC och Therése.

Skanska

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska