Skanska AB

Nils-Erik Lisjö

Allt började med att alla, i vårt distrikt, skulle genomföra Extended DISC. Detta med syfte att förbättra kommunikation, lagarbete, öka förståelse och acceptans för olikheter, samt som person förstå sina olika egenskaper indelat i färg. Det var både kul och förvånande för mig, men när jag analyserade det stämde det väldig bra och gav mig svar på varför jag/vi beter oss på vissa sätt, i olika situationer.

Jag fick därefter möjligheten att gå IL-programmet, tillsammans med Therése, för att jobba med mig själv och öka förståelsen för vad som får mig att må bra. När jag mår bra blir jag en mycket bättre ledare, vilket syns både på det ekonomiska resultatet såväl som på mina glada medarbetare.

IL-programmet var omtumlande, med många aha-upplevelser och stundtals tufft 😊 men det ledde till något bra. Jag rekommenderar alla som vill och får chansen att gå IL-programmet – GÖR DET!

Att samarbeta med Therese är inspirerande, kul och väldigt nyttigt. Hon har sådan koll och framförhållning. Hon ligger hela tiden steget före en själv och leder en åt rätt håll. Genom att med lyhördhet lyssna– vet hon svaren på min kompass, innan jag själv hunnit fånga den. 😊

Min tydlighet och mitt SJÄLVFÖRTROENDE har ökat betydligt. Det innebär att det är lättare att leda rakt och målmedvetet, utan att för den delen tappa mina eller SKANSKAs sunda värderingar, det syns på gruppens resultat.

Jag rekommenderar Therese och IL-programmet. Det har fått mig att förstå sig på mig själv som leder till att jag har insikt om hur jag ska leda mig själv. Jag har fått kunskap över vad jag vill såväl vad jag behöver utveckla i min person med mottot – mår jag bra så mår folk runt omkring mig också bra. Det är viktigt då man leder människor, för Skanskas del så innebär det bättre resultat, så det är väl investerade pengar, för min arbetsgivare.

Therese är fantastisk.

Skanska

Fler referenser

Samarbetet med NLC och Therése började med en Extended DISC profil och föreläsning/WS,  som kördes på hela vår region. Jag fick i samband med den, föreläsningen/WS, stort förtroende för Therése, vilket gjorde att det var enkelt att välja köra IL program när möjligheten kom. Min upplevelse av genomförandet av IL programmet var bra och programmet var anpassat efter mig, som person och de utmaningar som jag hade. Therése gör programmet flexibelt till de förändringar som alltid händer i yrkeslivet såväl som i det privata livet.

Läs mer
Skanska

Skanska ABMikael Tjärnström

Ett Stort TACK till dig, Therése och NLC, för allt engagemang, fantastisk coaching, skarpa tips och all erfarenhet och klokhet som du har delat med dig av. Detta för att göra mig och mitt team bättre, smartare och mer framgångsrika!

Läs mer
Skanska

Skanska ABAndreas Hjertzell

Jag skulle säga att det Individuella Ledarskapsprogrammet är bra för alla människor, då vi alla behöver utvecklas för att bli den bästa versionen av oss själva. Jag skulle framförallt rekommendera programmet till de som jobbar med människor och i synnerhet till de med personalansvar. 

Läs mer
Norrköpings-Magazinet

Norrköpings-MagazinetChristian Rygaard, försäljningschef

To the top