Skanska AB

Anel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Initiativet att komma igång med IL programmet, kom från min närmsta chef, på så sätt inleddes ett samarbete mellan mig och Therese. Vi hade träffats i en kortfattad DISC genomgång tidigare, Therese tillgång till min DISC profil som den var grunden till varje träff genom programmet.

Jag behövde utveckla mig själv för att kunna utveckla andra. Mitt önskemål var att utveckla mitt sätt att tänka och se på saker. Jag ville kunna reflektera över olika situationer och analyser varför det hände just på det sättet. Den målsättning jag önskade till Therese var att jag ville ”spela i Allsvenskan” med mitt ledarskap.

Therese blandade sessioner med fysiska och digitala träffar. Som deltagare i programmet behövde man alltid vara på tårna vid varje träff. För att få effekt av träffarna så var man tvungen att vara närvarande med alla sinnen och här tycker jag att Therese gjorde ett fantastiskt jobb. Hon kunde läsa av mig på min ton, kroppsspråk eller om jag var ”slö i tanken”. Eftersom min beställning var på en hög nivå så utmanande hon mig ofta. Detta var inte roligt varje gång, det var energikrävande, läskigt om jag ska vara ärlig, men det var framförallt väldigt utvecklande! Resultatet av hela programmet har gjort mig medveten om hur jag fungerar, där medvetenhet är ett nyckelord i sammanhanget. Jag kan reflektera och analysera varför det ”ringer klockor” inom mig. Detta har gjort mig till en tryggare person och det är den här tryggheten jag vill ta med mig när jag ska leda andra och mig själv i framtiden.

Jag är nöjd med programmet då min beställning var på en hög nivå och Therese mötte mina krav med råge. Det var svettigt, jobbigt och väldigt krävande men helt klart värt investeringen.

Skanska

Fler referenser

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Läs mer
Skanska

Skanska ABDaniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

To the top