Skanska AB

Anel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Initiativet att komma igång med IL programmet, kom från min närmsta chef, på så sätt inleddes ett samarbete mellan mig och Therese. Vi hade träffats i en kortfattad DISC genomgång tidigare, Therese tillgång till min DISC profil som den var grunden till varje träff genom programmet.

Jag behövde utveckla mig själv för att kunna utveckla andra. Mitt önskemål var att utveckla mitt sätt att tänka och se på saker. Jag ville kunna reflektera över olika situationer och analyser varför det hände just på det sättet. Den målsättning jag önskade till Therese var att jag ville ”spela i Allsvenskan” med mitt ledarskap.

Therese blandade sessioner med fysiska och digitala träffar. Som deltagare i programmet behövde man alltid vara på tårna vid varje träff. För att få effekt av träffarna så var man tvungen att vara närvarande med alla sinnen och här tycker jag att Therese gjorde ett fantastiskt jobb. Hon kunde läsa av mig på min ton, kroppsspråk eller om jag var ”slö i tanken”. Eftersom min beställning var på en hög nivå så utmanande hon mig ofta. Detta var inte roligt varje gång, det var energikrävande, läskigt om jag ska vara ärlig, men det var framförallt väldigt utvecklande! Resultatet av hela programmet har gjort mig medveten om hur jag fungerar, där medvetenhet är ett nyckelord i sammanhanget. Jag kan reflektera och analysera varför det ”ringer klockor” inom mig. Detta har gjort mig till en tryggare person och det är den här tryggheten jag vill ta med mig när jag ska leda andra och mig själv i framtiden.

Jag är nöjd med programmet då min beställning var på en hög nivå och Therese mötte mina krav med råge. Det var svettigt, jobbigt och väldigt krävande men helt klart värt investeringen.

Skanska

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska