Skanska AB

Daniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

Mitt samarbete med NLC startade genom att min dåvarande chef tog initiativet. Detta efter att han själv hade jobbat med Therése, som ledarskapscoach. Jag hade en vilja att utveckla och utmana mig och mitt ledarskap.

Samarbetet inleddes med ett möte där NLC presenterade sitt upplägg på samarbete och genomförande av program. Därefter bokades ett möte mellan mig, min chef och coachen, Therése, där förväntningar och mål sattes upp.

Genomförandet av utbildningen varvades mellan fysiska möten och Skype, mellan träffarna så jobbade jag med uppgifter och egen träning. Resultatet kom så fort jag började träna och tänka utveckling självmant. Jag såg fram emot träffarna och med god motivation tränade jag mycket mellan träffarna. Jag insåg snabbt att det är bara jag som kan skapa denna förändring, ingen kan göra det åt mig. NLC gav mig verktygen, jag fick stå för tränandet som ledde till utveckling…

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Skanska

Fler referenser

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

IL-Programmet startade genom att jag fick genomföra Extended DISC analys, seden blev det personliga möten som har gett mig så himla mycket positivt. Resultaten av programmet är bara positivt. vi har haft personliga träffar, mycket bra samtal som ibland kändes som rena käftsmällar, syftet var för att få in mig i rätt tankebana, då man lätt faller tillbaka till gamla inarbetade tankemönster…

Läs mer
Skanska

Skanska ABMarcus Gustafsson, Produktionschef

Jag valde att arbeta med Therese främst för hennes lyhördhet inför mina och mitt teams behov. Dessutom eftersom att hon fokuserade på rätt saker inom de program som utfördes i mitt team. Jag uppskattade samarbetet främst för att vi jobbade fram materialet tillsammans. Therese hade förberett ett första utkast som vi utgick efter, vilket sparade mycket tid i färdigställandet. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABJohan Hammarlund

To the top