Skanska AB

Marcus Gustafsson, Produktionschef

Min arbetsgivare anlitade NLC till mig, jag hade en önskan om att förstå mig själv bättre samt att kunna förstå andra och på så sätt utveckla mitt ledarskap.

IL-Programmet startade genom att jag fick genomföra Extended DISC analys, seden blev det personliga möten som har gett mig så himla mycket positivt. Resultaten av programmet är bara positivt. vi har haft personliga träffar, mycket bra samtal som ibland kändes som rena käftsmällar, syftet var för att få in mig i rätt tankebana, då man lätt faller tillbaka till gamla inarbetade tankemönster…

IL-programmet har lyft mig enormt mycket. Jag som ledare får ut mer av dagen då jag fått ökad förståelse över hur andra människor är skapta. Sist men inte minst har även den privata sidan av mig, fått ett lyft åt det positiva hållet.

Jag rekommenderar NLC’s program för att du kommer att växa som människa, du kommer att tjäna pengar. Therese har varit fantastisk på att läsa av mig, samt hur hon delar med sig av all hennes erfarenhet och kunskap.

Skanska

Fler referenser

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

To the top