Skanska AB

Marcus Gustafsson, Produktionschef

Min arbetsgivare anlitade NLC till mig, jag hade en önskan om att förstå mig själv bättre samt att kunna förstå andra och på så sätt utveckla mitt ledarskap.

IL-Programmet startade genom att jag fick genomföra Extended DISC analys, seden blev det personliga möten som har gett mig så himla mycket positivt. Resultaten av programmet är bara positivt. vi har haft personliga träffar, mycket bra samtal som ibland kändes som rena käftsmällar, syftet var för att få in mig i rätt tankebana, då man lätt faller tillbaka till gamla inarbetade tankemönster…

IL-programmet har lyft mig enormt mycket. Jag som ledare får ut mer av dagen då jag fått ökad förståelse över hur andra människor är skapta. Sist men inte minst har även den privata sidan av mig, fått ett lyft åt det positiva hållet.

Jag rekommenderar NLC’s program för att du kommer att växa som människa, du kommer att tjäna pengar. Therese har varit fantastisk på att läsa av mig, samt hur hon delar med sig av all hennes erfarenhet och kunskap.

Skanska

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska