PARS-Gruppen

Rickard Gadmar, Platschef

Efter ett inledande möte med Therese kände jag att det skulle vara intressant att utvärderas enligt GAP-analysen, utifrån modellen och hennes erfarenhet. Jag har aldrig gjort detta förut. Därför kände att det skulle vara spännande att få feedback på mig som person och chef/ledare, samt se var min utvecklingspotential finns såväl vad mina styrkor är. Therese är erfaren ledare som verkar kunna se igenom fasaden man lätt sätter upp som ledare.

Trots att jag mött Therese så kort tid så fick jag snabbt ett stort förtroende för henne som person, och även NLC. Det är grunden till att analysen går att genomföra. Hon kan ta fram saker som ligger djupt rotat. Själva mötet var spännande. Jag försökte att inte ha förväntningar, men gick därifrån upplyft och inspirerad. Detta trots att mötet byggde på att jag skulle analyseras.

Jag upplever att jag fick en ”boost” som person. Detta delvis för att Therese gav mig insikter om vem jag är. En taggad chef – en ledare som vill framåt, med mottot att jag ska inspirera den stora gruppen på företaget, som vill vara med och lyfta bolaget med framgången. Får man även eget välmående och ökad förståelse med sig i programmen, kommer lönsamheten i och med det, därmed är investeringen i ledaren helt rätt.

Jag tycker att fler borde ta chansen till själva GAP-analysen. Att förstå sig själv som chef/ledare och som person, det innebär att man kan förklara så mycket annat runt sina beslut genom åren. Jag har som målsättning att ta med mig detta. Både i arbetet, men även i min fortsatta utveckling som chef/ledare, då jag önskar att ha kvar många år som ledare.

Fler referenser

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Läs mer
Skanska

Skanska ABDaniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

To the top