Norrköpings-Magazinet

Christian Rygaard, försäljningschef

Jag valde att arbeta tillsammans med NLC, Therése då jag blev starkt rekommenderad av min chef samt kollega att gå det Individuella Ledarskapsprogrammet. Jag ville utvecklas i min tjänst som säljare och säljcoach med målsättningen att förbättra försäljningsresultatet för mig och mina kollegor.

Programmet överträffade mina förväntningar då det verkligen var individanpassat och utvecklingen utgick från mig som person och min personlighet. Mina minst sagt tuffa men givande möten med Therése varvades med ”läxor” jag skulle utföra mellan våra träffar. Det upplägget passade mig väldigt bra och gav tydliga resultat både för mig och verksamheten jag coachade. Jag har fått lära mig om olika personlighetstyper vilket har givit mig stor insikt och förståelse om hur andra fungerar och på vilket sätt man bemöter dessa personligheter. Jag har fått mycket bättre koll på mig själv och mina motivationsfaktorer och lärt mig hantera utmaningar på ett helt annat sätt både i jobbet och privat.

Upplägget på programmet var otroligt professionell, tydlig, målinriktad och samtidigt varmt och förstående och Therése kombinerar dessa egenskaper på ett tryggt sätt. En av Therese stora egenskaper är att hon ”ser rakt igenom dig” och att hon använder sig av det för att du ska utvecklas som person och ledare.

Jag skulle säga att det här programmet är bra för alla människor, då vi alla behöver utvecklas för att bli den bästa versionen av oss själva. Jag skulle framförallt rekommendera programmet till de som jobbar med människor och i synnerhet till de med personalansvar.

Norrköpings-Magazinet

Fler referenser

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

To the top