Linköpings Posten

Albin Tedenstrand, säljchef

Linköpings Posten anlitade NLC och Therése, för att träna mig i mitt individuella ledarskap. Detta för att ge mig en bättre förutsättning för att fortsätta utvecklas i min roll samt se och stötta andra i deras roller.

Min chef tyckte att detta var ett perfekt verktyg för utveckling, åt mig, då hon själv hade utvecklats genom NLCs skräddarsydda ledarskapsprogram.

Utbildningen gav mig mängder med insikter om mig själv och varför jag reagerar på olika sätt i olika situationer. Detta resulterade i att jag kunde se mig själv med mer distans men samtidigt fortsätta utveckla alla sidor av mig. Detta har påverkat mig på ett positivt sätt i såväl arbetsliv som privat, det har bland annat hjälpt mig att nå mina mål. Genom att se mig själv från olika vinklar har jag ökat förståelsen för kunden och vilka behov som är viktiga för kunden. Vilka kunder behöver ha mer siffror för att ta ett beslut, vilka vill ha mer humor i mötet för att kunna slappna av osv. Detta bygger upp en kortare väg och mer förtroendegivande beslutsprocess i säljmötet, att man lättare förstår sin kund och dess personlighet.

Jag kan varmt rekommendera Therese då hon är väldigt rak och ärlig. Detta gör att jag fick frågor som jag inte är van att reflektera över. Därmed blev jag hela tiden utmanad i mina värderingar, mitt sätt att tänka samt reagera på i olika situationer. Jag fick helt enkelt en stabilare grund att stå på.

Fler referenser

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

To the top