Lantmännen

Vår kontakt med Tina inleddes via en annan av Lantmännens konsulter, som också hade sin anställning hos NLC. Denna person rekommenderade Tina för vårt specifika behov.

Tinas uppdrag började med att det fanns ett par konkreta uppgifter som vi behövde hjälp med. Med tiden växte uppdraget då vi lärde känna varandra och vi förstod vilken kompetens Tina besitter. Vi har tillsammans kommit överens om vad Tinas uppdrag består i och ibland görs ”tillägg” med likartade arbetsuppgifter.

Tina genomför sitt uppdrag med hög kompetens och levererar fantastiskt! Hon är väldigt trevlig att arbeta med, lojal och service minded. Tina har med tiden fått ta ansvar för ett flertal områden och jag har utan oro kunnat släppa ett antal uppgifter, som tex kvartalsrapporter och analys av dessa, uppbyggnad av vårt intranät mm. Vi hoppas kunna fortsätta samarbetet ett bra tag till!

Vi är nöjda med leveransen då Tina är mycket kompetent, har förmågan att arbeta självständigt. Hon har lätt för att sätta sig in i vad det är som ska göras och hon tvekar inte att fråga om det är något hon undrar över eller behöver stöd med. Hon är också en mycket trevlig och uppskattad kollega och bidrar mycket positivt till vårt team

Varför vi rekommenderar NLC och Tina?  Vi vill inte rekommendera Tina för vi vill behålla henne själva… :-))

Director Group Industrial Relations, total Reward and Health & Safety – Eva Fröberg

Lantmännen loga
sv_SESwedish