Kommunalt anställd lärare

Madeleine

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Vi påbörjade programmet med Extended DISC för att titta på min unika sammansättning av beteenden och egenskaper, vad jag motiveras av och vad som dränerar mig på energi. Därefter blev det stort fokus på den mentala träningen och vad hjärnan behöver för att ha förutsättningar att vara i balans. Vi arbetade med tanke, känsla, handling samt att lokalisera och definiera min magkänsla samt ha mod att följa den, trots att min hjärna inte var med på noterna. Vi skapade medvetenhet om min värdegrund och hur jag styrdes av den. Vi fokuserade även på mina stora och små mål samt hade en överblick av hela livshjulet som karta och kompass hur jag ska navigera i mitt liv.

 

Vi varvade digitala träffar med att jag tränade självständigt emellan träffarna. Samspelet mellan mig och Therése var blandat med kunskap, kompetens, skratt, utveckling, nyheter och ibland väldigt obekväma sanningar att möta som skapade utrymme för frustration.

Idag har jag hittat min stig att följa och har en god kontakt med min magkänsla och kompetens om hur jag ska styra min hjärna att vara en medspelare.

 

Jag rekommenderar detta program till alla lärare för att det ger många verktyg att hantera vardagen i ett yrke där snabbt beslutsfattande krävs och där man är en del i ett stort socialt sammanhang.  

Länk till tjänsten:

Fler referenser

Jag ville ge mig själv och min ledningsgrupp en hjälp på vägen i den ädla konsten – ledarskap. Genom referens kom jag i kontakt med NLC och Therése. Min synpunkt är att det alltid finns behov för kontinuerlig fortbildning och utveckling hos individer och grupper i företagen

Läs mer

Regional Director Atracco Group ABPeter Fransson

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Läs mer

Jegermalms, Mark & Gräv ABHenrik Jegermalm

IL-programmet var en upplevelse! Det är helt otroligt att efter att ha pratat med Therése en liten stund att hon så snabbt kunde göra en profil på mig som stämde in på vem jag verkligen är. Det kändes som Therese känt mig hela livet.

Läs mer

Individuellt Ledarskapsprogram AtraccoCarina Neuman

To the top
sv_SESvenska