Jegermalms, Mark & Gräv AB

Henrik Jegermalm

Jag kom i kontakt med NLC och Therése efter att en kollega i branschen arbetat med henne en tid och det verkade vara intressant. Innan dess hade jag satt mig in lite i Extended DISC men blev även intresserad efter att min sambo jobbat tillsammans med Therése, för ett antal år sedan, genom sitt jobb.

Kontakten  inleddes genom att Therése ringade in mitt, som VD, samt Jegermalms Mark & Gräv AB nuläge detta för att pricka in målbilden. Första steget på programmet var att lära känna mina egenskaper och beteendet samt min kommunikationsstil, med verktyget Extended DISC som hjälp. Därefter arbetade vi med mental träning samt grundbehoven för att vara en balanserad person.

Programmet genomfördes via digitala möten och det handlade främst om mitt individuella ledarskap, jag har blivit en bättre ledare, mestadels för att  jag numera tar ett steg tillbaka för att överskåda situationer, för att sedan välja det bästa alternativet för mig och mitt företag. Therese som kursledare är flexibel och jobbar på i högt tempo, det tycker jag är viktigt.  

Jag rekommenderar Therése och NLC för att det är värdefullt att någon annan får se hur verksamheten och personen bakom företaget fungerar. Verktygen och ett par objektiva ögon kan vara till hjälp för att komma ur ekorrhjulet och börja tänka ”utanför boxen” igen, något som man måste göra som egen företagare.

Fler referenser

”Jag valde att gå NLC Humanship & Leadership program av flera anledningar, dels för att jag är lärare och är väldigt intresserad av ämnet men även för att jag tycker om att utveckla mig själv.

Läs mer

Kommunalt anställd lärareMadeleine

NLC och Therése levererade programmet i ett nära samarbete med stor lyhördhet för våra behov som individer och grupp. Detta för att kunna anpassa upplägget till våra behov och målsättningar. Utbildningen genomfördes både i grupp såväl som på individnivå. Den tog oss från ett team av starka individer, till ett sammansvetsat starkt team med gemensamt mål och arbetssätt. 

Läs mer
Skanska

Skanska ABAnel Murguz, Planering Specialist SKANSKA V&A Region Mellansverige

Vill man så kan man! NLC gav mig verktygen och satte samtidigt press på mig att träna/jobba med mig själv. Utan Therese hade jag inte varit där jag är idag. Tack!

Läs mer
Skanska

Skanska ABDaniel Isgren, Projektchef V&A Distrikt Uppsala/Gävleborg

To the top