Om oss

omoss

Om oss

Nordic Leadership Centre-konceptet lanserades våren 2012, men visionen om Nordic Leadership Centre formades redan 2008. Intresset för att skapa mervärde hos företag och organisationer har alltid funnits med hos grundaren, Therése van der Kruit, som fokuserar på att skapa ett friskt och hållbart företagande.

Vi arbetar med ledar-, lagarbetes- och organisationsutveckling för små och medelstora företag. Med passion berättar vi om vikten av att fokusera på helheten och inte glömma hjärtat i företaget – människan.

Vår vision är att skapa ett Nordic Leadership Centre-lag. Vi uppnår detta genom att sprida kunskap om vikten av det individuella ansvaret för att skapa välmående individer, ledare och arbetslag, samt att främja ett hållbart företagande. Vi är övertygade om att genom optimering av samtliga resurser i företaget får vi förbättrade resultat i både mjuka och hårda värden.

Nordic Leadership Centre är ett värderingsstyrt företag och vi strävar efter att skapa ett företagsklimat där våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Se våra referenser »


TOPP