Emma Stenmark

Marknad, grafik och design

Kreativ, nytänkande och positiv är tre ord som beskriver Emma och hennes arbete inom grafik och design. Med ett öga för färg, form och layout används hennes kunskaper för att både skapa design och marknadsföringsmaterial från grunden, samt utveckla redan existerande material.

Kreativiteten flödar inte bara i dator och på papper, men även i danssalen där största delen av hennes fritid spenderas. Veckorna fylls med både träning och tävling inom bland annat discodans och konstnärlig dans.

Passionen för att skissa, rita och designa har funnits sedan barnsben. Detta har följt med henne genom livet och tagit henne in till en utbildning på Linköpings Universitet där hon för tillfället studerar Grafisk design och kommunikation. Med passion och kompetens fortsätter nu Emma att kontinuerligt utveckla NLCs grafiska material med allt från föreläsnings- och utbildningsmaterial till våra sociala plattformar. Just nu ligger hennes fokus på strategin att utveckla NLCs hemsida till nästa nivå, bland annat genom att göra den tvåspråkig med möjlighet till både svenska och engelska.

Emmas kärleksfulla personlighet bidrar till NLCs målsättning att vi tillsammans arbetar med glädje och motivation.

emma.stenmark@nordicleader.se
070-929 82 20

To the top