Teamet

Om NLC
Krönika

Therése van der Kruit
Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese van der Kruit är en naturlig ledare och har ett utvecklat naturligt ledarskap. Förenklat innebär det att man har mod att lita på och följer sin magkänsla och inte blint agerar enbart efter fastställda normer. Hennes styrkor är strategi, målmedvetenhet och logiskt tänkande och hon brinner för ledarskapsämnet och övertygelsen i det naturliga ledarskapet. Varje ny dag på arbetet innebär en ny fantastisk möjlighet, att skapa fler friska hållbara företag, där ledarskapet är av betydelse och där människan står i centrum. Sedan 2012 har hon arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher inom företagskultur, affärsmannaskap samt organisation och ledarskap. Dessförinnan har hon 15 års erfarenhet från IT-sektorn och 10 års erfarenhet från internationella komplexa miljöer.

therese@nordicleader.se
073-394 13 74

Maria Floxner

Maria Floxner
Sälj- och marknadsansvarig, seniorkonsult

Maria Floxner arbetar med företagande och företagsutveckling och med ett starkt målfokus på kund och sälj. Utan kund, ingen marknad. Hon kommer ursprungligen från reklambyråvärlden där hennes energi, kreativitet och positiva karaktär fått flöda. Med åren kom allt större fokus på företags- och affärsutveckling och 1996 valde hon att starta eget inom företagsutveckling, sälj och marknad. Intresset för kunskapsutveckling och formeln ”kunskap-insikt-efterfrågan” har resulterat i att hon också, som utbildningsansvarig B2B, arbetat med många kända namn i näringslivet gällande seminarium, workshops och utbildningar. De senaste tio åren har hon på uppdrag som verksamhetsansvarig fokuserat på styrelsefrågor och styrelseutveckling i huvudsak små och medelstora företag.

maria.floxner@nordicleader.se
073-312 39 70

Vi växer!
Är du NLCs nästa stjärnkonsult?

Vi står på tillväxt och med en ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nya konsulter. Brinner du för utmanande, inspirerande och utvecklande uppdrag inom hållbart företagande, företagsutveckling och ledarskap – hör av dig!
To the top