Laget

Om NLC
Krönika

Therése van der Kruit
Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese van der Kruit är en naturlig ledare och har ett utvecklat naturligt ledarskap. Förenklat innebär det att man har mod att lita på och följer sin magkänsla och inte blint agerar enbart efter fastställda normer. Hennes styrkor är strategi, målmedvetenhet och logiskt tänkande och hon brinner för ledarskapsämnet och övertygelsen i det naturliga ledarskapet. Varje ny dag på arbetet innebär en ny fantastisk möjlighet, att skapa fler friska hållbara företag, där ledarskapet är av betydelse och där människan står i centrum. Sedan 2012 har hon arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher inom företagskultur, affärsmannaskap samt organisation och ledarskap. Dessförinnan har hon 15 års erfarenhet från IT-sektorn och 10 års erfarenhet från internationella komplexa miljöer.

therese@nordicleader.se
073-394 13 74

Emma Stenmark
Marknad, grafik och design

Kreativ, nytänkande och positiv är tre ord som beskriver Emma och hennes arbete inom grafik och design. Med ett öga för färg, form och layout används hennes kunskaper för att både skapa design och marknadsföringsmaterial från grunden, samt utveckla redan existerande material. Kreativiteten flödar inte bara i dator och på papper, men även i danssalen där största delen av hennes fritid spenderas. Veckorna fylls med både träning och tävling inom bland annat discodans och konstnärlig dans.Passionen för att skissa, rita och designa har funnits sedan barnsben. Detta utvecklas sedan vidare då arbetet som design- och marknadsansvarig för hennes UF-företag, under gymnasietiden, fick henne att öppna upp ögonen för en arbetsframtid inom något hon brinner för. Hon har dessutom ett gott kostnadseffektivt tänk i sitt arbete, från sin ekonomiutbildning, det är väldigt värdeskapande för bolagen som anlitar Emma. Med passion och kompetens lyfter nu Emma NLCs grafiska budskap till nästa nivå.

emma.stenmark@nordicleader.se
070-929 82 20

Jesper Arvidsson

Jesper Arvidsson
Konsult Ledarskap, Grupp- och Medarbetarutveckling

”Förståelse, kommunikation och utveckling är nycklarna för att nå optimalt resultat!” Så låter det när Jesper sätter ord på vad han gör och är bäst på nämligen teamutveckling och ledarskap. Jesper är idrottskillen som har rötterna inom Försvarsmakten där han efter sin specialistofficersutbildning fokuserat på att utveckla sina analytiska, systematiska och beslutsfattande förmågor i sitt arbete att utbilda ledande positioner (befattningar) i beslutsfattande. Efter 7 år fortsatte han studierna och är idag även Internationellt Certifierad Coach genom ICC, Skandinaviska Ledarhögskolan, samt certifierad NLP-coach (Neuro-Lingvistisk Programmering). Jespers bakgrund i kombination med hans personliga egenskaper som professionellt ödmjuk och inkännande, gör honom till en uppskattad resurs när det gäller att nå önskat mål eller resultat. Han hämtar ofta inspiration från sina intressen inom idrott, hälsa och träning i sitt arbete med att utveckla potentialen hos företagsledare, i team eller med medarbetare. Utöver hans profession som ledar- och teamutvecklare har han även studerat marknadsföring och försäljning på Affärshögskolan samt drivit företag.

jesper.arvidsson@nordicleader.se
070-765 65 35

Vi växer!
Är du NLCs nästa stjärnkonsult?

Vi står på tillväxt och med en ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nya konsulter. Brinner du för utmanande, inspirerande och utvecklande uppdrag inom hållbart företagande, företagsutveckling och ledarskap – hör av dig!
To the top