Laget

Om NLC
Krönika

Therése van der Kruit
Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese van der Kruit är en naturlig ledare och har ett utvecklat naturligt ledarskap. Förenklat innebär det att man har mod att lita på och följer sin magkänsla och inte blint agerar enbart efter fastställda normer. Hennes styrkor är strategi, målmedvetenhet och logiskt tänkande och hon brinner för ledarskapsämnet och övertygelsen i det naturliga ledarskapet. Varje ny dag på arbetet innebär en ny fantastisk möjlighet, att skapa fler friska hållbara företag, där ledarskapet är av betydelse och där människan står i centrum. Sedan 2012 har hon arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher inom företagskultur, affärsmannaskap samt organisation och ledarskap. Dessförinnan har hon 15 års erfarenhet från IT-sektorn och 10 års erfarenhet från internationella komplexa miljöer.

therese@nordicleader.se
073-394 13 74

Emma Stenmark
Marknad, grafik och design

Kreativ, nytänkande och positiv är tre ord som beskriver Emma och hennes arbete inom grafik och design. Med ett öga för färg, form och layout används hennes kunskaper för att både skapa design och marknadsföringsmaterial från grunden, samt utveckla redan existerande material. Kreativiteten flödar inte bara i dator och på papper, men även i danssalen där största delen av hennes fritid spenderas. Veckorna fylls med både träning och tävling inom bland annat discodans och konstnärlig dans.Passionen för att skissa, rita och designa har funnits sedan barnsben. Detta utvecklas sedan vidare då arbetet som design- och marknadsansvarig för hennes UF-företag, under gymnasietiden, fick henne att öppna upp ögonen för en arbetsframtid inom något hon brinner för. Hon har dessutom ett gott kostnadseffektivt tänk i sitt arbete, från sin ekonomiutbildning, det är väldigt värdeskapande för bolagen som anlitar Emma. Med passion och kompetens lyfter nu Emma NLCs grafiska budskap till nästa nivå.

emma.stenmark@nordicleader.se
070-929 82 20

Jimmy Lundegård
Försäljningsansvarig, senior konsult sälj- och marknadsföring

Positiv, inspirerande och nyfiken entreprenör som känner att omöjligt är en härlig en utmaning. Mångsysslare är ett ord som passar ihop med Jimmy, han är en konstnärlig själ som tycker om att utmana befintliga system och rutiner för att skapa nya vägar och gör det helst inom försäljning och marknadsföring.Med en lång gedigen bakgrund inom produkt och tjänsteförsäljning, både i Sverige såväl som internationellt, har Jimmy en stor erfarenhet.Erfarenhet bygger man av positiva och mindre roliga upplevelser, det viktiga är att man lär av båda för att öka sin kompetens och med motivation skapa driv mot satta mål. Jimmy älskar att ge med sig av det goda detta genom att dela med sig av livets erfarenheter och lärdomar men även genom att träna, peppa och utveckla säljare och entreprenörer att med mod lyckas genom sin potential.En annan passion han besitter är att han är en konstnär som målar stora tavlor och han älskar sin matlagning och vill gärna bjuda hans nära och kära på det han lagar. Han är duktig på lagarbete och övar dagligen tillsammans med ett eller flera av hans barn och inkluderar dem gärna i middagsförberedelsen. Som kund är det inte alls ovanligt att du får prova på att laga mat hemma i hans kök i samband med ett lunchmöte. På event så lagar han gärna mat till alla, oavsett om det är 10 eller 100 personer. Mycket av familjens resor har gått till Italien och det är en kultur som även finns i hemmet i Norrköping. På NLC är han den innovativa försäljningsansvariga och han driver både NLCs egen försäljning såväl hjälper de organisationer NLC har som kunder, detta med att driva sin försäljning mot helt nya mål. Tjänster han levererar inom är ”Företagstruktur kompletterar entreprenörskap”, ”Direkt coaching med inriktning sälj och affärsmannaskap” samt Sälj och mentorskapsprogram. Välkomna att kontakta Jimmy för att höra mer.

jimmy.lundegard@nordicleader.se
070-788 94 96

Vi växer!
Är du NLCs nästa stjärnkonsult?

Vi står på tillväxt och med en ökad efterfrågan av våra tjänster söker vi nya konsulter. Brinner du för utmanande, inspirerande och utvecklande uppdrag inom hållbart företagande, företagsutveckling och ledarskap – hör av dig!
To the top