Laget

Om NLC
Krönika

Therése Johansson
Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese Johansson är en naturlig ledare och har ett utvecklat naturligt ledarskap. Förenklat innebär det att man har mod att lita på och följer sin magkänsla och inte blint agerar enbart efter fastställda normer. Hennes styrkor är strategi, målmedvetenhet och logiskt tänkande och hon brinner för ledarskapsämnet och övertygelsen i det naturliga ledarskapet. Varje ny dag på arbetet innebär en ny fantastisk möjlighet, att skapa fler friska hållbara företag, där ledarskapet är av betydelse och där människan står i centrum.Sedan 2012 har hon arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher inom företagskultur, affärsmannaskap samt organisation och ledarskap. Dessförinnan har hon 15 års erfarenhet från IT-sektorn och 10 års erfarenhet från internationella komplexa miljöer.

therese@nordicleader.se
073-394 13 74

Emma Stenmark
Marknad, grafik och design

Kreativ, nytänkande och positiv är tre ord som beskriver Emma och hennes arbete inom grafik och design. Med ett öga för färg, form och layout används hennes kunskaper för att både skapa design och marknadsföringsmaterial från grunden, samt utveckla redan existerande material. Kreativiteten flödar inte bara i dator och på papper, men även i danssalen där största delen av hennes fritid spenderas. Veckorna fylls med både träning och tävling inom bland annat discodans och konstnärlig dans.Passionen för att skissa, rita och designa har funnits sedan barnsben. Detta har följt med henne genom livet och tagit henne in till en utbildning på Linköpings Universitet där hon för tillfället studerar Grafisk design och kommunikation. Med passion och kompetens fortsätter nu Emma att kontinuerligt utveckla NLCs grafiska material med allt från föreläsnings- och utbildningsmaterial till våra sociala plattformar. Just nu ligger hennes fokus på strategin att utveckla NLCs hemsida till nästa nivå, bland annat genom att göra den tvåspråkig med möjlighet till både svenska och engelska. Emmas kärleksfulla personlighet bidrar till NLCs målsättning att vi tillsammans arbetar med glädje och motivation.

emma.stenmark@nordicleader.se
070-929 82 20

Tina Mellgren
Seniorkonsult inom arbetsmiljö

Glädje är Tinas självklara ingrediens till framgång och motivation och den vill hon blanda in i sina passioner som är att skriva samt sätta ett produktivt arbetsmiljöarbete på plats i verksamheter. Dessa passioner samverkar perfekt ihop för Tina då hennes strukturella och innovativa sida tar fram otaliga varianter av skriftliga rutiner, policys, manualer och handböcker, både på svenska och engelska. Genom sitt goda öga för samordning och ordning och reda har Tina lätt för att se systematiken och fånga den röda tråden i olika projekt, samt systemstöden för arbetsmiljö. Som kronan på verket har Tina under flera år ansvarat för utvärderingen av sociala frågor hos leverantörer utanför EU. Ett annat stort intresse hos Tina är personlig utveckling och hon har utbildat sig inom KBT, ACT, NLP och livsstilsrådgivning. En stor del av hennes hjärta finns i detta område och hon föreläser om stress, konflikthantering, kränkande särbehandling och vikten om ett medvetet ledarskap. Allt för att öka förståelsen och genom det göra bestående positiva förändringar. Tina arbetar inom arbetsmiljö för små, medel och stora företag och hon utbildar inom NLC individuella ledarskap. Hon är en mycket kompetent skribent och fixar både det ena och andra till NLC kunder på både svenska och engelska. Som NLC medarbetare bidrar hon med glädje, fart, fläkt, driv och en ”ingenting är omöjligt” anda!

tina.mellgren@nordicleader.se

Nyfiken?
Nyfiken på en framtid som NLC konsult?

Brinner du för att arbeta med utmanande, inspirerande och utvecklande uppdrag inom hållbart företagande? NLC arbetar med kultur och struktur, affärsmannaskap och företags- och organisationsutveckling inklusive ledarskap, lag och medarbetarskapsutveckling. Välkommen att höra av dig!
To the top