Laget

Om NLC
Krönika

Therése Johansson
Ägare och seniorkonsult på NLC

Therese Johansson är en naturlig ledare och har ett utvecklat naturligt ledarskap. Förenklat innebär det att man har mod att lita på och följer sin magkänsla och inte blint agerar enbart efter fastställda normer. Hennes styrkor är strategi, målmedvetenhet och logiskt tänkande och hon brinner för ledarskapsämnet och övertygelsen i det naturliga ledarskapet. Varje ny dag på arbetet innebär en ny fantastisk möjlighet, att skapa fler friska hållbara företag, där ledarskapet är av betydelse och där människan står i centrum.Sedan 2012 har hon arbetat som senior konsult, utbildare och föreläsare i olika branscher inom företagskultur, affärsmannaskap samt organisation och ledarskap. Dessförinnan har hon 15 års erfarenhet från IT-sektorn och 10 års erfarenhet från internationella komplexa miljöer.

therese@nordicleader.se
+46 73-394 13 74

Tina Mellgren
Seniorkonsult inom arbetsmiljö

Glädje är Tinas självklara ingrediens till framgång och motivation och den vill hon blanda in i sina passioner som är att skriva samt sätta ett produktivt arbetsmiljöarbete på plats i verksamheter. Dessa passioner samverkar perfekt ihop för Tina då hennes strukturella och innovativa sida tar fram otaliga varianter av skriftliga rutiner, policys, manualer och handböcker, både på svenska och engelska. Genom sitt goda öga för samordning och ordning och reda har Tina lätt för att se systematiken och fånga den röda tråden i olika projekt, samt systemstöden för arbetsmiljö. Som kronan på verket har Tina under flera år ansvarat för utvärderingen av sociala frågor hos leverantörer utanför EU. Ett annat stort intresse hos Tina är personlig utveckling och hon har utbildat sig inom KBT, ACT, NLP och livsstilsrådgivning. En stor del av hennes hjärta finns i detta område och hon föreläser om stress, konflikthantering, kränkande särbehandling och vikten om ett medvetet ledarskap. Allt för att öka förståelsen och genom det göra bestående positiva förändringar. Tina arbetar inom arbetsmiljö för små, medel och stora företag och hon utbildar inom NLC individuella ledarskap. Hon är en mycket kompetent skribent och fixar både det ena och andra till NLC kunder på både svenska och engelska. Som NLC medarbetare bidrar hon med glädje, fart, fläkt, driv och en ”ingenting är omöjligt” anda!

tina.mellgren@nordicleader.se

Nyfiken?
Nyfiken på en framtid som NLC konsult?

Brinner du för att arbeta med utmanande, inspirerande och utvecklande uppdrag inom hållbart företagande? NLC arbetar med kultur och struktur, affärsmannaskap och företags- och organisationsutveckling inklusive ledarskap, lag och medarbetarskapsutveckling. Välkommen att höra av dig!
To the top
sv_SESvenska