Företaget

Om NLC

NLC arbetar med kultur och struktur, affärsmannaskap och företags- och organisationsutveckling inklusive ledarskap, lag och medarbetarskapsutveckling, för stora och SME bolag.

Med lyhördhet utgår vi från företagets behov och bygger skräddarsydda och anpassade program som leder företaget mot önskat mål och framtid. Med passion fokuserar vi på helheten och stärker också hjärtat i företaget – människan. Ett välmående företag är ett hållbart företag!

Att skapa mervärde hos företag och organisationer är något som också grundaren, Therese Johansson alltid sett som en självklarhet. Visionen formades redan 2008 utifrån fyra värden – Kunskap, kompetens, kärlek och kvalitet och 2012 lanserades företaget och konceptet, Nordic Leadership Centre.

Nordic Leadership Centre är ett värderingsstyrt företag där vi strävar efter att skapa ett företagsklimat där våra värderingar genomsyrar hela verksamheten och i allt vi gör.

Våra styrmedel – upprepning, påminnelse och träning – används effektivt och likaså i våra kunduppdrag på företag och organisationer. Vi garanterar därmed att teorier översätts till verklighet  och det är då vi uppnår välmående och lönsamhet.

Vi ser kundföretaget som en ”individ” som vi har äran att få ta hand om under en tid. Genom att arbeta med alla delar i företaget, skapar vi en ansvarstagande kultur, där alla medarbetare gör det som är bäst för företaget, varje dag.

To the top
sv_SESvenska