Nyheter

God Jul & Gott Nytt År!

19 december, 2017

Jag hade ett förberedande samtal med en ledare som skulle ha ett utmanande möte. Denne ledare har sina rötter i sportens värld så jag frågade hur hen förberedde sig inför match. Hen svarade att hen fyller på med energi, vatten och mat. Hen förbereder sig även med en positiv mental inställning för att ha roligt. Under matchen tar hen snabba återhämtningspauser och fokuserar på att göra sitt bästa under hela matchen. Efter matchen så är det återigen påfyllnad utav energi samt en längre sammanhängande återhämtning som är i fokus. Jag drog då detta som metafor tillbaka till ledarens utmanande möte för både förberedelser och mentala inställning är utav samma vikt som när vi förbereder oss inför match i sportens värld.

Nu går vi emot julledighet och vi har presterat under en längre period, med korta återhämtningspauser. Det är nu dags att fylla på med rätt energi för att ge bästa förutsättningar till att kropp och själ återhämtar sig. Det gör oss redo för ett spännande 2018.

Min önskan inför 2018 är att vi har en mer öppen inställning till att vi är människor, att vi ökar acceptansen emot oss själva och andra. Var och en har rätten att leva sitt liv på sitt sätt. Genom att vi gör det ökar chansen till att andra följer vårt exempel och får modet att leva sitt liv på sitt sätt.

Med tacksamhet avslutar jag 2017 och med ett leende ser jag fram emot 2018.
God Jul och Gott Nytt År önskar Therése

To the top
sv_SESvenska