Isak

Isak är en person med stark entreprenörsanda som är passionerad inom allt som rör IT och teknik. Han är snabbtänkt och målfokuserad när det kommer till att ta sig an nya projekt och uppdrag, hans entusiasm är smittsam.

I NLC gänget bidrar han till laganda då han ofta börjar med att observera och analysera situationen för att skapa en struktur som kan hjälpa till med att leverera de önskade resultaten både internt i NLC såväl som till NLCs kunder. Hans energifyllda och engagerade inställning gör honom till en utmärkt lagspelare som alltid strävar efter att göra sitt bästa utefter de förutsättningar som presenteras.

Medan han studerar färdigt arbetar han med NLC och NLCs kunder med innovativa lösningar för appar, hemsidor, first line support, sharepoint och mappstrukturer – ja helt ärligt det mesta inom IT service, detta med kreativitet och snabbhet.

Hans kamratliga personlighet gör honom till en uppskattad konsult där han med smidighet flyter in i de flesta sammanhang. Tillsammans hittar vi snabbare och bättre lösningar en att vara ensam. Detta är ett av Isaks största motton när han leverera.

Kontaktuppgifter

isak@nordicleader.se
+46 73 040 47 98

sv_SESwedish