Anders Jönsson

Anders är en mångsidig och erfaren resurs som kan ta din verksamhet till nästa nivå. Med en stark entreprenörsanda och bred kompetens inom ekonomi, försäljning, marknadsföring & personal kan han hjälpa dig att hitta kvalitetssäkrade och innovativa helhetslösningar för att driva ditt företags arbetsmiljöarbete med framåtanda. 

Med en nära relation till naturen och en stor social kompetens kan han också främja samarbetet i lag och organisationer, vilket i sin tur främjar utvecklingsarbetet.

Anders har erfarenheter från chef och ledarskapspositioner som gör honom unik i sin roll som arbetsmiljökonsult där han tar med den ekonomiska aspekten i sin samordning inom arbetsmiljö. Han är specialiserad inom arbetsmiljö, miljö och kvalitetssäkring och har erfarenhet av samordning med myndigheter om det skulle behövas.

Han är också en analytisk person som brinner för användning av system och data till verksamheten och företagens bästa. Han har använt denna förmåga i uppbyggnaden av en digital OSA (Organisatorisk & Social Arbetsmiljö)-plattform såväl implementering av affärssystem som med t ex, Microsoft Dynamics AX, verktyget Excel är hans lekpark.

För Anders är det viktigt med kontinuerlig träning att genom att öka förståelsen hos individen hitta vägar framåt i företag och dess organisationer.

Som far till fyra söner har han hämtat inspiration från deras idrott och tror på att träning ger färdighet. Om du vill ha en äkta hållbar verksamhet som genererar lönsamhet och framgång, är Anders den resurs du behöver.

Kontaktuppgifter

anders.jonsson@nordicleader.se

sv_SESwedish